Romlab

Spalt PR

Illustrasjon av plassbygget innredning

Romlaboratoriet fikk i oppgave å bistå Spalt PR i utformingen av deres nye showroom midt i Oslo sentrum. Lokalene ligger i en loftsetasje med vinduer i skråtak som gir inntak av mye naturlig lys, noe som ble utgangspunktet under planløsningen av rommet. Lokalets to soner bestående av showroom og arbeidsplasser, er separert med glassvegg over og plassbygget oppbevaring under som gir full utnyttelse av både lys og plass.

Fotograf: Yvonne Wilhelmsen

Illustrasjon av møterom

Sentralt for designkonseptet var å jobbe med en nøytral fargepalett som gjør at produktene til Spalt kommer tydelig fram. Solide materialer for lang varighet var også ideelt, da den faste innredningen består av plassbyggde skap og hyller. Dette ga muligheter for optimal lagringsplass med smarte og praktiske oppbevaringsmuligheter. Det ble valgt en grå valchromat og en bjørk kryssfiner som passet godt med de lysmalte veggene og det lyse betonggulvet. Et åpent kjøkkenlandskap med fronter i lys kryssfiner og kjøkkenøy bestående av detaljer i gull og tobakkbrun silestone, bidrar til å skap en lun atmosfære og en sosial møteplass for Spalt sine ansatte.

"Produktene har stått i fokus og det har vært viktig å designe et nøytralt showrom hvor produktene kan komme tydelig frem."

Interiørarkitekten

Spalt PR
hytte
Sommerhytte
statkraft-nytt-hovedkontor-på-lilleaker
Statkraft Nytt hovedkontor
https://romlab.no/