Romlab

Radisson Blu Park Hotel Fornebu

Radisson Blu Park Hotel

Totalrenovering av hotellrom i eksisterende bygningsmasse ved Radisson Blu park Hotel Fornebu, i fløy oppført i 1984. Prosjektet har omfattet totalt 108 hotellrom med tilstøtende arealer på tilsammen 3250 m2 fordelt over 5 etasjer. Hotellet har en nydelig beliggenhet i Fornebu Park med egen strandtomt. Romlaboratoriet har bistått med utforming og stått som ansvarlig søker for prosjektet. Radisson Blu Park Hotel Fornebu ble bygd i 1972 og hadde sin storhetstid da Fornebu flyplass fortsatt eksisterte og ble omtalt som SAS hotellet. Hotellet var pendler-pilotenes førstevalg og de hadde gjerne faste rom der de bodde uken igjennom. Enkelte av pilotene personifiserte rommene med personlige eiendeler og dekorerte veggene med private bilder. Det har vært et ønske om å beholde denne hjemme-hos følelsen og bevare historien og identiteten som er etablert gjennom årenes løp.

Plan hotelrom

Eksisterende bygningsmasse hadde stor slitasje på alle overflater. Elektrisk anlegg, ventilasjon, dører, branndører og låssystemer var utdaterte. I henhold til utbyggingen og utviklingen på Fornebu de siste årene var det et ønske fra hotellets side om å oppgradere opprinnelig bygningsmasse for å møte dagens hotellgjesters ønsker og krav. Radisson blu park hotel er en del av Carlzon Rezidor gruppen, og som et stort verdensomspennende selskap har de klare føringer på romstandard. Deres føringer har ligget som en ledetråd for våre innredningsarbeider. Prosjektet har omfattet nye planløsninger, utbedring av alle overflater, uttegning av fast innredning, design av nye tepper og ansvar for all bygningsmessig utførelse.

Suite
Dobbeltrom
Suite
Dobbeltrom
Enkeltrom

Innredningskonseptet er basert på hotellets ønske om å skape lyse rom med intimitet som kunne gi en rolig ramme for travle gjester. Det er benyttet kontraster på materialer og former,og farger er benyttet for markering av spesielle funksjoner. Den nye fløyen har 4 forskjellige romtyper, alle med variasjoner innenfor samme konsept og fargevalg. Rommene har fått ny nedsenket himling ved inngangsparti med tekniske føringer og lyskontroll. Tidligere vegg mellom gang og rom er fjernet for å gi en større romfølelse. Alle elektriske føringer er skiftet ut. Alle hotellrom har fått et gjennomgående møbel langs den ene veggen som inneholder alle nødvendige funksjoner i henhold til hotellets standard;  koffertbenk, minibar, klesoppheng, skrivebord og plass til kaffemaskin og tekoker. Utførelse i høytrykkslaminat med kantlister i heltre eik. Vi har samarbeidet tett med tekniske fag og med møbelprodusent som har hatt ansvar for totalleveranse av all fast- og løs innredning.

Hotellets hjemmeside:  https://www.radissonblu.com/no/parkhotel-oslo

Radisson Blu Park Hotel Fornebu
quality-hotel-sandnes
Quality Hotel Sandnes
renaa-xpress-sølvberget
Renaa xpress Sølvberget
https://romlab.no/