Romlaboratoriet AS
Oscarsgate 92
0256, Oslo

Tel. +47 486 06 348
Email. post@romlab.no

Bakgrunn

Romlaboratoriet AS ble opprettet i 2008 som et kombinert arkitekt- og interiørarkitektkontor og er tuftet på et ønske om å jobbe tverrfaglig med arkitektur i stor og liten skala.

Kontoret har tre partnere: Bente Opdal og Kjersti Hoel Gazzola, begge interiørarkitekter MNIL og Charlotte Elstad Master i Arkitektur MNAL.

Vi ønsker å bidra til en bærekraftig og helhetlig utformet arkitektur som med respekt for det kjente uttrykker samtiden.

Vårt felles grunnlag er et sterkt faglig engasjement og en optimistisk holdning til våre omgivelser. Vår ambisjon er å holde et faglig høyt nivå og å være en bidragsyter til gode og inspirerende opplevelser av rom.

Tjenester

Romlaboratoriet utfører oppdrag i mange ulike skalaer i offentlig og privat sektor innenfor fagene arkitektur og interiørarkitektur.

Vi jobber med ROM innenfra, utenfra, med fast og løs innredning, konseptutvikling, belysning, profilering, installasjoner oa.

Vi revitaliserer, rehabiliterer og bygger nytt. Vår samlede kompetanse er solid gjennom mange års arbeidserfaring innenfor ulike felt. Vi har spesialkometanse innenfor områdene kontorbygg, møte- og konferansearealer, hotell, og kafe-/restaurant. Vi bistår med alt fra byggesøknader til tilbudsbeskrivelser.

Vi imøteser faglige utfordringer og gleder oss over variasjon i type oppdrag. Vi tror at en bredde i arkitektoniske oppgaver vil gagne alle våre prosjekter og vil gjøre oss liitt klokere for hvert utførte oppdrag!

Vi vil alltid søke løsninger med egenart basert på våre kunders historie. Vi etterstreber gjennomført detaljering, soliditet og kvalitet i all utforming og så langt rammene rekker.

Vi vektlegger samarbeid og god kommunikasjon med alle våre oppdragsgivere og samarbeidspartnere.

Romlaboratoriet har sentral godkjenning for arkitekturprosjektering i tiltaksklasse 2 og ansvarlig søker i tiltaksklasse 2.

Vi ble i 2012 og 2013 kåret til Gassellebedrift.

Vi bryr oss om arkitektur – bry oss med dine tanker om potensielle prosjekter!

Kunder

Bestseller retail / Cafe Europa/ Choice / Clas Ohlson / Dolly Dimple's / Døgnvill / Eiendomsspar / Eyeworks Dinamo / Finn.no / Kaffebakeriet / Kaffebrenneriet / Kunnskapsforlaget / Libris / Norgesgruppen / Obos / Olav Thon Gruppen / Peppes Pizza / P4 / Reitangruppen / Renaa / Rikstoto / Schibsted / Schous Kulturbryggeri / Siemens / Statkraft / Stockfleths / Sunde / Sundvolden Hotel / Telenor / Trafikanten / Virke / Wallenius / Ylajali

Malin Skjelland Eriksen

Interiørarkitekt MNIL
+47 977 53 813
malin[at]romlab.no

Bente Opdal

Interiørarkitekt MNIL / Partner
+47 928 21 614
bente[at]romlab.no

Charlotte Elstad

Master i Arkitektur MNAL / Partner
+47 924 50 606
charlotte[at]romlab.no

Kjersti Hoel Gazzola

Interiørarkitekt MNIL / Partner / Daglig leder
+47 928 18 164
kjersti[at]romlab.no

Ingrid Meling Lunde

Interiørarkitekt MNIL
+47 971 06 121
ingrid[at]romlab.no

Petter Toneff

IT/Driftsansvarlig
+47 486 06 348
petter[at]romlab.no

Eirik Vist Scheie

Master i Arkitektur MNAL
+47 924 31 498
eirik[at]romlab.no

Marthe Engeflaen

Interiørarkitekt BA
+47 926 42 365
marthe[at]romlab.no

Kamilla Kvalheim

Master i interiørarkitektur
+47 930 01 433
kamilla[at]romlab.no

Birgitte Haga

Interiørarkitekt MNIL
+47 470 96 661
birgitte[at]romlab.no