Romlab

Quality Hotel Sandnes

Skisse mattorg

Utarbeidelse av forprosjekt som omfattet total renovering av resepsjonsområde, mat torg og tilhørende chambre separee i Quality Hotel i Sandnes. Konseptet bygger på en videreføring av utvalgte arkitektoniske elementer hentet fra eksisterende bygg, som er bearbeidet og satt inn i en ny sammenheng.   

Flere av hovedfunksjonene er lagt langs en søylerekke som strekker seg gjennom lokalet, og skal bidra til å understreke rommets lengde. Møbleringen er variert og ulike sittegrupper er fordelt i det store åpne rommet. Møbleringen ut mot fasaden er gitt et løsere preg og er mer fleksibel, og skal bidra til åpenhet og dynamikk i interiøret.

Resepsjonen og baren er en langstrakt lysende form som «henger» på søylerekken. Som et integrert arkitektonisk element bidrar den til å ramme inn velkomstarealet.  Arealet bak baren går over i en sittebenk som strekker seg langs hele kortveggen i rommet.

Bak resepsjonen er det laget et lite bibliotek. En spesialdesignet himling beveger seg fra biblioteket og inn i resepsjonsområdet og binder sonene sammen. Materialpaletten er variert, men begrenset til mørke grå toner i forskjellige betongteksturer. Innslag av sterke farger og naturlige materialer som ulltekstiler gir kontrast til byggets upolerte materialer og skal bidra til å skape spennende og varierte romopplevelser.


Plan Romtype A
Plan Romtype A
Hovedfunksjoner er lagt langs søylerekken

IARK

Quality Hotel Sandnes
nytt-møtesenter-wallenius
Møtesenter Wallenius
radisson-blu-park-hotel-fornebu
Radisson Blu Park Hotel Fornebu
http://romlab.no/