Romlab

KUTT Gourmet

spesialdesignet opphengstavle

Samfunnsansvar

Våren 2015 satte SIO fokus på kasting av mat og bruk av overskuddsvarer, samt bevisstgjøring om å bruke deler av dyret man sjelden spiser. I Frederikkebygningen på Blindern ble pop-up restauranten KUTT Gourmet etablert som et prøveprosjekt, hvor maten som serveres er laget av råvarer som nesten er gått ut på dato. Denne bærekraftige gourmetmaten var en så stor suksess at restauranten nå har blitt et permanent tilbud for studentene. Romlaboratoriet bistod med å etablere konseptet for interiørene, en enkel oppgradering der farger, materialer og ny miljøbelysning var hovedgrepene. Vi utviklet også spesialdesignede elementer som sittebenk og vegghengte display laget av gamle armeringsnett.

Cafèområdet
Cafè disk
Plan
Cafèområdet
Cafè disk
Plan
KUTT Gourmet
kontorer-torggata
Kontorer Torggata
leilighet-bak-slottet
Leilighet bak Slottet
http://romlab.no/