Romlab

Advokatkontor i Rosenkrantz gate

Planskisse

Romlaboratoriet fikk i oppgave å revitalisere kontorarealene til et advokatkontor i Oslo. Arealet er fordelt på 3. og 4. etasje i en gammel bygård. Prosjektet har bestått av oppgradering av fellesareale i 3. etasje samt noen endringer i 4.etasje. Fellesarealet fungerer som et samlingssted for de ansatte ved ulike tider på dagen og blir også benyttet til interne sammenkomster og  av ventende klienter og besøkende, og ligger i tilknytning til resepsjonen. I enden av lokalet ligger spiseområdet for de ansatte, som benyttes til lunsj, morgenkaffe og sosiale sammenkomster. Arealet som bestod av flere mindre rom ble åpnet opp og fremstår nå som lysere og med en tydeligere struktur. Bruk av translusente glassflater som slipper dagslyset dypere inn i arealene er satt opp som skjerming mot deler av fellearealet og besøkssonen. Arealet har mange vinkler, og for å oppnå en romlig helhet har vi fargesatt alle vegger i lyse gråtoner. Spesialdesignede elementer som resepsjonsdisk, oppbevaringsenheter og plassbygde sittebenker er utført i sortbeiset MDF for å kontrastere de lyse grånyansene.

Fotograf: Jiri Havran

Skisse
Skisse
Fargesetting av gulv og vegger i ulike grånyanser bidrar til en helhetlig romopplevelse i fellesarealene, som har vegger med mange ulike vinkler.

Arkitekt

Advokatkontor i Rosenkrantz gate
auditorium-pilestredet
Auditorium Sonans vgs
http://romlab.no/