Velkommen til Romlaboratoriets nye nettside!
by Bente Opdal

Etter over åtte års drift har vi endelig fått en profesjonelt utformet nettside! Vi er glade over å kunne vise frem våre prosjekter og håper innholdet i ny digital ramme informerer og inspirerer - og formidler vår essens som utøvere innenfor fagene arkitektur og interiørarkitektur.

Vi ser frem til å holde siden levende med faglige oppdateringer fortløpende. Besøk oss gjerne også på Facebook og Instagram!

Nye boligprosjekter

by Bente Opdal

Vi har utført  en rekke boligprosjekter dette året, fra  lettere oppgradering til full renovering. Bildet viser et nytt bad fra en enebolig i Nittedal. 

17 Nov

Romlab + Bleed = Ny WEB

by Bente Opdal

BLEED har utformet ny profil og nettside for Romlaboratoriet. Vi har vært gjennom en interessant og fin prosess med et av norges ledende designbyråer, og er både spente og stolte når vi nå endelig lanserer vår nye WEB.  Stor takk til alle hos Bleed som har bidratt til vår nye digitale plattform, og en spesiell takk til designer Camille Dorival.14 Jan

Telenor Fornebu User Experience

by Bente Opdal

Vi har gjennomført en revitalisering av Telenor User Experiences arbeidsplassarealer på Fornebu. Avdelingen hadde behov for at arbeidsplassarealene ble bedre tilpasset deres kreative arbeide, og ville samtidig gjøre sonen mere representativ som visningssone for hvordan Telenor jobber i "co-creation". 

15 Dec

KUTT gourmet

by Bente Opdal

Våren 2015 satte SIO fokus på kasting av mat og bruk av overskuddsvarer og ønsket en større bevisstgjøring rundt å bruke deler av dyret man sjelden spiser. I Frederikkebygningen på Blindern ble pop-up restauranten KUTT Gourmet etablert som et prøveprosjekt, hvor maten som serveres er laget av råvarer som nesten har gått ut på dato. Denne bærekraftige gourmetmaten ble en så stor suksess at restauranten nå har blitt et permanent tilbud for studentene. Romlaboratoriet har bistått med å etablere konseptet for interiørene, en enkel oppgradering der farger, materialer og ny miljøbelysning har vært hovedgrep. Vi har blant annet spesialdesignet elementer som sittebenk og vegghengte display laget av gamle armeringsnett.

01 Nov

Kaffebrenneriet Torshov

by Bente Opdal

Vi har utført en oppgradering av Kaffebrenneriet på Torshov. Kaffebrenneriet er Norges ledende kaffehus med kaffeopplevelser i fokus. Felles for innredning av alle butikkene er god orienterbarhet for kunder, at man ønskes velkommen i en dempet atmosfære og kan nyte gode kaffeopplevelser. Filialen på Torshov er et samlingssted for nabolaget. Det er utført forbedringer i salgsområdet med tilhørende lager for økt effektivisering, oppgradering av overflater, og det er gjennomført et kunstprosjekt med ny belysning.

28 Oct